Rólunk

Fő célunk  megrendelőink igényeinek maradéktalan kielégítése, s ha ez ügyfélbarát árakkal párosul, mindkét fél elégedett lesz!

 

Cégismertető

Staféta Express Futárszolgálat Kft.
 
A magyar tulajdonú, immáron 10 éve a piacon lévő, 2011-ben egyéni cégből alapított Staféta Express Futárszolgálat Kft. megújult arculattal és kibővített szolgáltatásokkal áll régi és új ügyfelei rendelkezésére. Cégünk a B2B és B2C szegmens részére egyaránt nyújt csomaglogisztikai szolgáltatást, a futár, gyors- és integrált postai szolgáltatások piacán igen kedvező árakkal és barátságos, megbízható futárokkal dolgozunk
 
Az azonnali futárszolgáltatás keretében motoros, autós, de akár „puttonyos” küldemények szállítására is van mód, árainkat a küldemények nagysága és a megtett távolság határozza meg. A pontos ár meghatározása érdekében, az árazás GPS alapú térképprogrammal történik, a felvétel helyétől a leadás helyéig.
 
Azonnali futárszolgáltatás esetében sok más futárszolgálattal ellentétben üzemanyagfelárat nem számolunk.
 
24 órás futárszolgáltatás esetén Budapest és vidék viszonylatban vállaljuk a csomagok kézbesítését, akár szombati napon is. Árainkat a csomag súlya és nagysága határozza meg.
 
Lehetőség van egyéni árazás vagy árkedvezmény kialakítására.
 
Lehetőség van telefonon, vagy mailen is a rendelések leadására.  Minden megrendelt fuvart számítógépen rögzítünk, így bármikor leellenőrizhető az aktuális szállítmány.
 
Számlázás előtt a megadott email címre elküldünk az adott időszakban teljesített fuvarokról egy nyilvántartást, mely tartalmazza a szállítólevél számát, a felvétel és leadás helyét, idejét, az átvevők neveit, az átvétel időpontját, a GPS térképprogrammal mért távolságot, illetve az árat.
 
Az elmúlt időszakban sok fejlődésen mentünk keresztül, de büszkék vagyunk, hogy sikerült megőrizni korábbi értékeinket. Számunkra fontos a transzparencia, a minél rugalmasabb működés, s nem utolsó sorban ügyfeleink elégedettsége.

A futár, gyors - és integrált postai szolgáltatások piacán igen kedvező árakkal és barátságos, megbízható futárokkal dolgozunk.

A legnagyobb elismerés, ha te magad ajánlasz minket.
Kattints a lenti megosztó linkek bármelyikére és mondd el barátaidnak, hogy velünk vitted a csomagod!

Facebook Twitter Twitter
Share